hermine
           

 

TREMORMETRU

Cod:  EM-05.27 B

 

 

     Scurtă descriere

 

Cu ajutorul  unui senzor piezoelectric de înaltă precizie, aparatul realizează măsurarea statică şi fiziologică a tremorului braţului, a mâinii, sau a degetului.

 

Se determină  amplitudinea şi frecvenţa tremorului, imperceptibil pe altă cale.

Oferă informaţii despre: siguranţa mâinii, starea generală a sistemului nervos, oboseală, adicţia alcoolică sau de droguri.

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.

Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.
 
Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.

           

             << înapoi la Produse