hermine
           

 

TESTER REACTIVITATE ACŢIONALĂ

Cod: EM-05.92

 

 

     Scurtă descriere


Este un aparat de diagnosticare cu utilare completă: unitate centrală cu tablou de bord, butoane, manete şi pedalier, fixate împrună cu scaunul ergonomic profesional de conducator de vehicol, pe o placă de bază. Generează stimuli acustici şi optici speciali, cu imagini, lumini policrome şi lumini perturbătoare ca stimuli suprapuşi.

Domenii de utilizare: în selecţia profesională, în investigarea gradului de solicitare ocupaţională, la verificarea aptitudinii acţionale pentru efectuarea anumitor sarcini, în investigarea reacţiilor senzo-motorii de rutină şi pentru testări psiho-aptitudinale. Testările psiho-aptitudinale vizează domeniul rutier precum şi profesii care: implică o bună coordonare a miscărilor, necesită reacţii promte la stimuli luminoşi şi sonori, impun o acţiune de răspuns precisă la diferite tipuri de stimuli, solicită reacţii la serii de stimuli ce apar regulat, necesită acţiuni manipulative atât cu membrele superioare cît şi cu cele inferioare.

Oferă date despre: coordonarea ochi-mâini-picioare, rapiditatea şi precizia reacţiilor la diverse tipuri de stimuli în condiţii de sarcini complexe, capacitatea de învăţare şi exersare, perfomanţă în activităţi de solicitare intensă.

     Hermine PSI - Stabilometru

 

 

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.

Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.
 
Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.

 

              << înapoi la Produse