hermine
           

 

TESTER LABIRINT

Cod: EM-05.48 C

 

 

     Scurtă descriere


Este un aparat digital de ultimă generaţie pentru evaluarea capacităţii de învăţare şi de memorare. Cu ajutorul unui creion special plimbat pe traiectele în caroiaj ale unei table electronice, subiectul trebuie să descopere traseul invizibil ce uneşte punctul de intrare cu punctul de ieşire din labirint. Devierea de la traseul corect este semnalizată acustic. Programele au nivele de dificultate diferite.

 

Aparatul generează un numar de 20 de teste preinstalate şi permite elaborarea sau modificarea altor 20 de teste. Evaluarea se face electronic putând fi stocată şi tipărită la imprimantă. Aparatul generează şi actualizează automat norme, făcând etalonări pe bază de interpretare statistică.

     Hermine PSI - Tester labirint

 


Componente:
    - unitatea centrală de mici dimensiuni (sub 30x20 cm) cu tastatură de comandă, memorie flash şi soft

       specializat;
    - tabla electronică cu caroiaje ce delimitează 40 de câmpuri pătrate;
    - monitorul color LCD
.

 

Domenii de utilizare: selecţia personalului la angajare, promovarea şi recalificarea personalului, psihologia transporturilor, domenii speciale, consultanţă profesională sau educaţională, psihologia pedagogică, reabilitare dupa traume, examinări aptitudinale generale.

Examinarea cu ajutorul aparatului electronic Labirint vizează trei forme de memorare (vizuală, auditivă şi motrică) şi antrenează toate funcţiile procesului de memorare-învăţare (înregistrarea, stocarea şi redarea informaţiilor).

Abilităţi testate: gradul de memorare a traseului (harta cognitivă), strategia de învăţare, capacitatea de memorare, atenţia, indicatorii mentali.

 

 

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţa însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.

Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.
 
Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.
 
Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.

 

              << înapoi la Produse