hermine
           

 

TESTER DEXTERITATE MANUALĂ

Cod: EM-05.52

 

 

     Scurtă descriere


Este aparatul de bază al testărilor psihoaptitudinale, pentru profesiile care necesită activitatea corectă şi coordonată în timp a mâinilor, din domeniul industrial, rutier şi alte domenii specifice.

Oferă date despre: coordonarea miscărilor mâinilor, capacitatea de concentrare a atenţiei, activitatea manipulativă de urmărire constantă a unui traseu, siguranţa mişcărilor, rezistenţa la monotonie, conduita in munca (ex. tendinţa spre precizie şi/sau rapiditate a miscărilor) trăsături de personalitate a persoanelor testate.

Cu ajutorul a două manete-disc care permit mişcări circulare independente, aparatul testează capacitatea coordonării miscării bimanuale, cu control vizual, şi precizia mişcărilor mâinilor.

     Hermine PSI - Stabilometru

 

 

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.
 
Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.
 
Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română  şi certificate de garanţie şi de conformitate.

 

              << înapoi la Produse