hermine
           

 

TESTER ATENŢIE DISTRIBUTIVĂ

Cod: EM-05.54/55

 

 

     Scurtă descriere


Aparatul cuprinde unităţile CDT 1 mono- şi CDT 2 bimanuală şi este utilizat în testarea aptitudinală în cazul activităţilor ocupaţionale care presupun un nivel ridicat al calităţilor atenţiei, o bună coordonare
senzo – motorie şi reacţii bimanuale rapide şi regulate (de exemplu: conducător auto, mecanic, operator, dispecer, utilizator de instalaţii şi utilaje, etc.)

Evaluează: atenţia distributivă, coordonarea senzo-motorie, capacitatea de concentrare a atenţiei, prelucrarea informaţiilor, rapiditatea şi exactitatea reacţiilor, rezistenţa la monotonie, toleranţa la frustrare în condiţii de solicitare îndelungată, capacitatea de învăţare.

     Hermine PSI - Tester atentie distributiva

 

 

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firmă Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.
 
Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.
 
Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.

   

               << inapoi la Produse