hermine
           

 

TESTER ATENŢIE CONCENTRATĂ

Cod: EM-05.48 C

 

 

     Scurtă descriere


Dispune de 4 programe de examinare:  

       - testul Poppelreuter de căutare/depistare numere
       - testul Dr. Korodi de atenţie şi memorie
       - testul Dr. Lacho de atenţie şi acceptare a riscului
       - testul randomizat de cautare/depistare numere


Evaluează: atenţia concentrată şi de durată, fluctuaţia atenţiei, memoria de scurtă durată şi potenţialul de lucru.

Oferă informaţii despre: strategie, gândire anticipativă, vigilentă, selectivitate, rezistenţă la monotonie, toleranţă faţă de factorii perturbatori, performanţa memoriei complexe, flexibilitatea gândirii, precum şi despre capacitatea asumării riscului.

Testările cu acest aparat arată disfuncţiile în înţelegerea sarcinilor de lucru şi precizia capacităţii de observare.

     Hermine PSI - Stabilometru

 

 

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firmă Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumătate de secol.
 
Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.
 
Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.

 

              << înapoi la Produse