hermine
           

 

STABILOMETRU

Cod: EM-05.47 M

 

 

     Scurtă descriere


Aparatul efectuează determinări (imposibile cu alte mijloace) privind reglarea kinestezică neuro- şi psihologică. Unitatea electronică centrală primeşte semnale de la senzorii unui platou prevăzut cu o placă mobilă, sprijinită într-un singur punct central, pe care urcă subiectul cu sarcina de a-l menţine în poziţie orizontală. Rezultatele testării pot fi afişate pe un monitor şi tipărite pe imprimantă, dacă se cuplează stabilometrul la astfel de periferice.

 

Testează: percepţia proprie a simtul echilibrului, controlul poziţiei ortostatice, siguranţa mişcărilor corporale, abilitatea menţinerii echilibrului, capacitatea corecţiei devierilor,  depistarea afecţiunilor neurologice.

Ultima generaţie de stabilometru este dotată cu unitate centrală proprie care realizează evaluarea şi stocarea datelor. Datorită acestui fapt aparatul a devenit mobil, utilizabil  în deplasări.

     Hermine PSI - Stabilometru

 

 

     Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă insumează cercetări si studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumatate de secol.

Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate, cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.
 
Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.

 

             << înapoi la Produse