hermine
           

 

SIMULATOR DE CONDUCERE (SPECIAL SX)

Cod: EM-05.93 SX

 

 

     Scurtă descriere


Faţă de dotarea standard, varianta simulator de conducere special SX înglobează un al treilea instrument de testare : Aparatul pentru testarea percepţiei vitezei, timpului şi a distanţei  (SDT).

În acestă varintă de echipare, consolele pentru mâini şi picioare suferă modificări şi simulatorul se completează cu un panou electronic de perete dotat cu leduri speciale.

Examinările care se pot efectua pe acest instrument sunt conforme cu descrierea variantei independente a aparatului „Tester viteza, timp, distanţa”.

 

 

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă insumează cercetari si studii care se întind pe o perioada de cca. o jumatate de secol.
 
Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate, cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.

 

              << înapoi la Produse