hermine
           

 

PSIHOGALVANOMETRU

Cod: EM-05.62

 

 

     Scurtă descriere


Forma simplificată a "detectorului de minciuni", aparatul cuprinde o unitate electronică de măsurare şi redare grafică, cu senzori de înregistrare a parametrilor electrici epiteliali şi a ritmului cardiac.

Se utilizează:
  pentru determinarea reacţiei emoţionale generate de impactul unor stimuli asupra structurii afective a subiectului, pentru determinarea nivelului de activitate a sistemului nervos şi pentru trening autogen de relaxare.

Masoară: rezistenţa galvanică a tegumentului, reacţiile electrodermale instantanee, frecvenţa pulsului, mărimea si direcţia variaţiilor în timp ale rezistenţei electrice a pielii, feedback-ul acustic al stării de activare a sistemului nervos central prin sistemul reticulat activator ascendent.

     Hermine PSI - Psihogalvanometru

 

 

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă insumează cercetari si studii care se întind pe o perioada de cca. o jumatate de secol.
 
Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate, cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.
 
Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.
 
Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.

 

              << inapoi la Produse