hermine
           

 

PSIHOCOMB

Cod: EM-05.40 M

 

 

     Scurtă descriere


Instrument de examinare complex, un minilaborator ce include peste 12 teste diferite prin care se determină numeroase mecanisme psihice ce acoperă aproape toată aria sistemului psihic uman: atenţia, percepţia, memoria, capacitatea de reacţie senzo-motorie, inteligenţa generală, capacitatea de învăţare, capacitatea de prelucrare a informaţiilor, strategiile de rezolvare a problemelor.

Generează stimuli luminoşi color, sub formă de figuri, cifre, cuvinte sau imagini şi stimuli auditivi de intensităţi şi înaltimi diferite.

 

 

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă insumează cercetari si studii care se întind pe o perioada de cca. o jumatate de secol.

 
Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate, cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

 
Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

 
Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.

 

              << înapoi la Produse