hermine
           

 

PERCEPTIO-REACTOMETRU

Cod: EM-05.56

 

 

     Scurtă descriere


Aparatul oferă posibilitatea testării pe câmpuri de răspuns centrale şi periferice, cu modalităţi mono sau bimanuale. Este utilizat la testarea psihoaptitudinală în selecţia profesională în domeniul industrial şi rutier, în orientarea profesională, în cazul persoanelor, care au provocat accidente în vederea reabilitării lor, în testări neurologice (de exemplu: pentru investigarea influenţei unor medicamente).

Evaluează: timpul de reacţie, percepţia stimulilor optici, modul de recepţie, ritmul mişcării, a măsurării mobilităţii psihice generale, precum şi a coordonării senzo-motorii.

Rezultatele testării ne oferă indicii asupra ritmului de lucru al subiectului testat, despre nivelul atenţiei distributive, concentrarea atenţiei,  despre rapiditatea şi promptitudinea reacţiilor şi despre capacităţile sale perceptive.

     Hermine PSI - Stabilometru

 

 

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumatate de secol.

Aparatele digitale de ultimă generaţie au atât programe de testare preinstalate, cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaşie tehnică în limba româna şi certificate de garanţie şi de conformitate.

 

              << înapoi la Produse