hermine
           

 

DISPLAY TAHISTOSCOP

Cod: EM-05.74 P

 

 

     Scurtă descriere


Este un accesoriu opţional al tahistoscopului digital care se montează pe perete şi permite testarea  in grup, cu consemnarea răspunsurilor pe foi de răspuns.

Programele de testare ale aparatului pot fi utilizate atât cu timpi de expunere ficşi, cu administrare automată a stimulilor, programaţi din construcţia aparatului, cât şi cu timpi de expunere pe care-i fixează examinatorul, în funcţie de necesităţile şi scopul testărilor.


Pot fi executate trei programe de examinare privind testarea generală şi în scop de evaluare specific psihologiei circulaţiei, a memoriei de scurtă durată şi a atenţiei. Conţine şi un modul de testare a vigilenţei . Se utilizează împreună cu aparatul EM-05.74

     Hermine PSI - Display Tahistoscop

 

 

 

    Informaţii generale

 

Întreaga aparatură este executată de firma Struktura din Ungaria a cărei experienţă însumează cercetări şi studii care se întind pe o perioadă de cca. o jumatate de secol.

Aparatele digitale de ultimă generaţie au atat programe de testare preinstalate, cât şi facilitatea de a putea introduce opţional noi programe create de psihologul examinator. Rezultatele examinării sunt afişate instantaneu pentru fiecare item în timpul testării şi sintetic la terminarea probei prin afişare pe display.

Echipamentele digitale permit şi tipărirea pe imprimantă a unui raport de examinare detaliat, fapt recomandabil din motivele arătate mai jos. În acest scop aparatele digitale trebuie legate la o imprimantă cu port paralel.

Aparatele se livrează însoţite de cabluri de conectare şi alimentare, documentaţie tehnică în limba română şi certificate de garanţie şi de conformitate.

 

              << înapoi la Produse