hermine
           

 

DESPRE NOI

   

Societatea comercială Hermine Psi a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2006, ca reprezentantă pentru România a producătorului de aparatură psihologică „Struktura” din Ungaria.

Ea continuă activitatea de distribuţie, implementare şi mentenanţă a aparaturii electronice pentru testări psihologice marca Struktura, desfăşurată în România, în mod neîntrerupt de peste 15 ani, de aceleaşi persoane. Din aceasta cauză, experienţa rezultată din cele peste 60 de livrări executate în acest interval, s-a putut acumula, chiar daca activitatea a fost găzduita succesiv de firme diferite.

Continuitatea activităţii şi buna colaborare cu firma producătoare a permis îmbunătăţirea permanentă a prestaţiilor către beneficiari. Cu titlu de exemplu enumerăm câteva realizări care se regăsesc în oferta actuală a fimei Hermine Psi:

•    Toate manualele de utilizare au fost traduse in limba română
•    Răspunzând solicitărilor beneficiarilor, unele aparate au fost adaptate din punct de vedere constructiv şi al modului de ambalare, pentru a putea fi transportate uşor şi sigur, devenind astfel instrumente mobile
•    Diversificarea modalităţilor de plată


În decursul timpului, începând cu anul 1993, am fost prezenţi, mai întâi prin firma „Hermine Impex” apoi prin firma „Hermine Psi” la majoritatea evenimentelor importante ale psihologiei aplicate româneşti. (Câteva din ele le-am ilustrat în „Galeria foto”).


Alături de psihologii din România am parcurs frământările şi incertitudinile anilor nouăzeci.


Prin firma „Hermine Impex” am organizat la Deva în primăvara anului 1998, când încă nu existau structurile profesionale asociative ale psihologilor, o întrunire la care au participat peste 60 de psihologi practicieni.
Apoi am fost prezenţi în anul 2002 la Neptun, împreună cu reprezentanţii firmei Struktura, la prima Conferinţă Naţională de Psihologie când s-a constituit Asociaţia Psihologilor din România şi s-au pus bazele a ceea ce avea sa devină Colegiul Psihologilor din România.
Ulterior am continuat să participăm cu expozitii de aparatură, demonstraţii practice şi comunicări ştiinţifice la toate Conferinţele Naţionale ale psihologilor precum şi la numeroase alte conferinţe de psihologie în diferite oraşe din ţară.

Întreaga noastră activitate este legată de aparatura produsă de firma constructoare din Ungaria.
Societatea Struktura Kft. produce de circa o jumătate de secol instrumente pentru testări psihologice. Fructificarea experinţei acumulate de-a lungul deceniilor, a condus la perfecţionarea şi dezvoltarea unor noi generaţii de aparatură, care permit în prezent evaluarea electronică instantanee a probelor.

Firma constructoare pe care o reprezentăm în România, s-a dovedit pe parcursul timpului un partener de o seriozitate ireproşabilă. Acest fapt ne-a determinat să preluăm la un moment dat şi activitatea de garantare şi de service post garanţie, pe care o exercităm în prezent, alături de distribuţie, pe întreg teritoriul României.